YÖNETİM KURULUMUZDAN EBSO ZİYARETİ

Organize Sanayi Bölgemizin kurucu ortağı olan Ege Bölgesi Sanayi Odası’na 14.03.2023 tarihinde Genel Kurul’a geçen Bölgemize, 2000 yılından bugüne kadar göstermiş oldukları destek ve katkılardan dolayı EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ender YORGANCILAR ’a Yönetim Kurulumuzca ziyaret gerçekleştirilmiştir.
Ayrıca 2022-2026 Dönemi EBSO Meclis Başkanı olarak seçilen Sn. İbrahim GÖKÇÜOĞLU da ziyaret edilmiştir. Kuruluşundan bugüne kadar ki Başkan fotoğraflarının yer aldığı duvara, 2013-2022 Dönemi EBSO Meclis Başkanlığı yapmış Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Salih ESEN ‘in de resmi seremoni ile asılmıştır.
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Salih ESEN, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. M. Kazım SERTDEMİR, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Efe GÖKTOĞAN, Sn. İbrahim PAKSU, Yönetim Kurulu Danışmanı Sn. Erol PAKSU ve Bölge Müdürü Selim ÇETİNKAYA ve Bölge Müdür Yardımcısı Sn. İklil ZEYTİNDALI ‘nın iştirak ettikleri ziyaretlerde, Sn. Ender YORGANCILAR ’a şükranlarımızın iletildiği plaket Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından takdim edilmiştir.